Bedrift

Tegn en samarbeidsavtale med oss! Da vil de ansatte ved din bedrift bli prioritert for deres første konsultasjon. Vi er lokalisert i sentrum av Jessheim, på helsetunet, i samme bygg som både leger og kiropraktorer.

Dere trenger hverken helseforsikring eller henvisning fra lege for å komme til en konsultasjon. Dersom bedriften har helseforsikring for de ansatte kan denne brukes hos oss. Vi kan gi gode råd og veiledning i forhold til muskel- og skjelettplager, arbeidsstillinger og stress. Vår behandling er faglig oppdatert og vi tilstreber raske og gode resultater.

Muskel- og skjelettplager/skader forårsaker mye av sykefraværet i Norge. Ifølge SINTEF koster en uke med sykefravær 13 000,- for en gjennomsnittsbedrift. Dette kom frem i en undersøkelse gjort for NHO. Dersom deres ansatte kommer tidlig til undersøkelse hos oss, er sannsynligheten større for at de kommer raskere tilbake i jobb, eller at de slipper å sykemelde seg. En kropp som fungerer som den skal bidrar til mer effektivt arbeid på jobb!

Rask tilgang til undersøkelse = raskt tilbake i jobb.

Ta kontakt med Eivor på tlf: 416 940 89 eller send en mail til eivor@ullensakerfysikalske.no for mer informasjon.